Käytännön juttuja

Tämä blogi on nyt suunnilleen yhden kuukauden ikäinen ja vitsit, miten kivaa tätä on ollut tehdä! Ideoita on ihan hirveästi ja toteutan niitä sitä tahtia, mitä ilman stressiä pystyn. Jos olisi mahdollista heittäytyä pelkästään bloggaajaksi, niin uskon, että ainakin ideoiden puolesta olisi helppoa täyttää päivänsä vain bloggaamisella. Nyt, kun treenailen valokuvaamistakin, täällä on varmaan välillä selkeästi kuvapainotteisia postauksia ja välillä taas tekstipainotteisia. Joku tasapaino näiden välillä toivottavasti.
            Blogi on näinkin lyhyessä ajassa saanut tosi mukavasti lukijoita, ja olen kyllä ollut tosi kiitollinen siitä ja suorastaan yllättynyt. Blogilla on nyt myös oma Facebook-sivu, www.facebook.com/tuuliblogi, käy ihmeessä tykkäämässä siellä sivustani, niin pysyt sitäkin kautta kärryillä siitä, mitä blogissa tapahtuu. Linkitän sinne suurimman osan postauksista ja välillä siellä saattaa näkyä myös making-of -kuvia tai muuta vastaavaa. Blogia saa myös kommentoida tai aiheista keskustella blogin Facebook-seinällä. Postausideoitakin saa mieluusti heittää! Toteutan niitä mielelläni ajan ja mahdollisuuksien rajoissa. Yhdeltä lukijalta sainkin jo hyvän postausvinkin, jonka aion toteuttaa heti kun mahdollista.
           Tänne itse blogiinkin saa kommentoida, mutta valitettavasti kommentit ovat nyt sellaisilla asetuksilla, että kommentointi onnistuu vain, jos on google-profiili. Tässä bloggerissa ei minun tietääkseni ollut sellaista puolianonyymiä kommentointivaihtoehtoa, jossa kommentoijan sähköposti tulee bloggaajan tietoon, mutta muut lukijat näkevät vain nimen/nimimerkin. Se olisi varmaan aika hyvä systeemi, itse en nimittäin halua laittaa ollenkaan päälle kokonaan anonyymiä kommentointia, koska niin monella bloggaajalla on siitä huonoja kokemuksia asiattomien kommenttien vuoksi. Jonkinlainen henkilöityminen kommentoinnissa suitsii karkeimmat kommentit pois. Toki rakentavaa kritiikkiä saa antaa ja olla eri mieltä, mutta sen voi tehdä varmasti myös omalla nimellään. Mutta tosiaan jos ei ole omaa google-profiilia, niin Facebookin kautta voi myös lähettää terveisiä blogiin. 🙂

Ps. Jos joku on ihmetellyt, valvonko kaiket yöt kirjoittamassa blogia, koska tekstien kellonajat ovat aina jotain aamuyötä, niin vastaus on EI, en valvo – blogin kello vaan on ihan sekaisin enkä ole saanut sitä tälle aikavyöhykkeelle. Ihan päivällä siis olen postaukset julkaissut, vaikka se kellonaika olisi ihan ihmeellinen. En sentään viitsi uhrata yöunia tämän blogin parissa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s