Keikkaterveiset Oulusta

Terkkuja Oulusta! Pääsin ex tempore mukaan Kimmon keikkareissulle, kun appivanhemmat tarjoutuivat ottamaan jälkikasvun yökylään, niin pystyin spontaanisti lähtemään. Oli kyllä tosi kiva reissu, vähän kuin pieni miniloma samalla, kun ajelimme Ouluun jo edelliseksi illaksi. Itse en ole juurikaan pohjoisemmassa Suomessa käynyt, joten Oulukin oli uusi kaupunki minulle. Oli mukavaa olla taas mukana, ennen lapsia lähdin huvikseni usein keikkareissuille ja paljon sai nähdä ja kokea niillä matkoilla. Kun esikoinen oli vauva, olimme välillä silloinkin mukana, mikä ei aina ollut kovin järkevää, koska vauvat + pitkät automatkat ei ole koskaan ollut toimiva yhtälö meillä. Hassua, että yhtäkkiä tytöt ovatkin jo niin isoja, että pystyivät huoletta olemaan mummolassa ja pääsin odottamatomasti reissuun mukaan. Ei sillä, että Kimmokaan olisi paljon bändin puolesta reissaillut parina viime vuonna, aika ja voimavarat ovat rajoittaneet aika paljon bändeilyä. Aika aikaansa kutakin. Mutta ihan hauskaa, että nyt syksylle on muutama keikka ja oli kiva olla tällä kertaa mukana. Minulla oli helppoa kun ei tarvinnut jännittää tai valmistautua, sai vaan istua katsomossa, kun Kimmo ja laulaja Susanna hoitivat homman. Kiitokset mummolaan lapsukaisten hoidosta!  

                                                        www.gpowered.com 

Kaksi ylintä ja alin kuvista minun, muut Kimmon ottamia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s