The Most Wonderful Time of the Year

Sleigh bells ring, are you listening
In the lane, snow is glistening
A beautiful sight, we’re happy tonight
Walking in the winter wonderland
          Richard B. Smith

Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells chime in jingle bell time
Dancing and prancing in Jingle Bell Square
In the frosty air
          Jim Boothe

The fire is slowly dying
And, my dear, we’re still goodbying
But as long as you love me so
Let it snow, let it snow, let it snow!
                        Sammy Cahn


Joulufanina olen mennyt ihan sekaisin tästä ihanasta aikaisesta talvesta, joka tänä vuonna saatiin! Olin niin ajatellut, että tänäkin vuonna ankean pimeät ja märät kurahousukelit kestävät joulun yli. Vaikka nämä vielä sulaisivat, niin ihanaa, että saatiin talvi edes hetkeksi! On niin paljon valoisampaa ja kauniimpaa, kun on lunta ja pakkasta! ❤ 

Joululaulut ovat kyllä soineet meillä jo ahkerasti, ne niin maistuvat taas, kun on ollut 10 kuukautta taukoa! Ihana sytytellä taas kynttilöitä ja kaivella ikkunoihin valoja. Let it snow!


Vinkkaan teillekin joitakin omia joululaulusuosikkeja. Minusta on ainakin tosi kiva löytää joka vuosi uusia suosikkeja vanhojen perinteisten rinnalle. Tämän vuoden uutuuksia en vielä tiedä, mutta viime vuodesta Spotifyihin on tallennettu yhtä ja toista. Amerikkalaisista suosikkini on Point of Grace :n Tennesee Christmas -levy, tosi laadukasta ja menevää joulumusaa. Suomalaisia joululevyjä ja -kappaleita fiiliksestä riippuen soi ainakin Rajattomalta, Club for Five:ltä, Suvi Teräsniskalta, Johanna Kurkelalta ja Samuli Edelmannilta, joulua kohti myös hartaampaa Juha Tapiolta ja Jipulta. Retrosuosikkina myös Arja Korisevan Tule joulu kultainen -levy suoraan 90-luvulta, se soi meillä vinyylinä aina lapsuuteni jouluissa. Yksittäisiä kappaleita toki kuuntelen vaikka keltä, varsinkin jos kaipaa jotain vauhdikkaampaa kuin Tapio-Edelmann-Jippu jne. -osasto. Toki lasten myötä myös vanhemmat ja uudemmat lapsenmieliset joululaulut nisse-polkkineen, tiptappeineen ja punakuonoineen soivat kyllästymiseen asti.  
Ihania talvifiiliksiä myös teille! ❤

Kuvat: Kimmo Korpela

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s