Uusi ulkoasu

Kuten varmaan huomasitte, blogin ulkoasu on nyt muuttunut, mutta sama bloggaaja on edelleen ruudun tällä puolen. Bloggeriin tuli hiljattain uusia, mielestäni raikkaampia ulkoasuvaihtoehtoja ja innostuin niistä heti. Olen aika ylpeä, että osasin ihan itse tehdä tämän muutoksen, vaikken ole koskaan ollut mikään nörtti. Tosin pientä hienosäätöä todennäköisesti tulee vielä olemaan, en saanut ihan kaikkea toimimaan kuten halusin. Ainakin sivupalkkiin varmaankin tulee vielä jotain, se on nyt aika tyhjän näköinen. Lisäksi yritän ehkä hieman vielä selkeyttää sivuja, jos mahdollista. Mutta kaiken kaikkiaan pidän itse kyllä vaihteen vuoksi paljonkin tästä hieman freesimmästä ulkoasusta, vaikka vaatii vähän totuttelua itsellenikin. 

Yksi suurimmista syistä, miksi halusin tehdä tämän muutoksen, oli mobiilinäkymä. Luen itse blogeja lähes pelkästään puhelimella, joten arvelen, että niin lukee moni muukin. Vaikka alkuperäinen blogini ulkoasu olikin ihan mukava tietokoneen ruudulla, se oli minusta aika kökkö puhelimella katsottuna eikä sitä voinut muokata. Nyt myös älypuhelimen ruudun näkymä on omasta mielestäni hieman selkeämpi ja raikkaampi. (En vain tajua, miksi bannerikuva näyttää siinä epätarkalta, mutta ehkäpä mieheni osaa neuvoa…)

Otin, tai siis otatin miehelläni nämä kuvat, joista yksi valikoitui sitten uudeksi bannerikuvaksi. Nämä tuli otettua aivan ex tempore 91-vuotiaan isoäitini luona, kun olimme vappuna Hämeenlinnassa käymässä. Isoäiti on ollut aina kova lukemaan ja hänellä on pitkät hyllylliset vanhoja ja uudempia kirjoja faktaa ja fiktiota. Ajattelin kirjarivistöjen sopivan blogin teemaan, ja kaikenlisäksi tuo isoäitini koti on muutenkin minulle rakas paikka, ja olenpahan lainaillut vuosien (vuosikymmenten?) aikana itsekin monia kirjoja tuosta hyllystä. Olin ajatellut, että laittautuisin blogin uutta kuvaa varten ja otettaisiin se jossain ulkona, mutta se tapahtuikin spontaanisti ehkä minuutissa, ja ainakin kuvista tuli aika luonnollisia, kun en ollut erityisemmin pynttäytynyt. Palaillaan!  

2 thoughts on “Uusi ulkoasu

  1. Ihania bannerikuvia!! (: Kunpa ittestänikin saisi noin otollisia kuvia. Tarkoitus on kans jossain vaiheessa uudistaa omaaki blogia, kun bloggerin kanssa on niin kiva kikkailla (;

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s