Kymmenen Facebook-profiilikuvaa

Tämäkin “haaste” on kiertänyt nyt monessa blogissa ja on ollut tosi hauskaa nähdä muiden profiiikuvakavalkadeja kymmeneltä vuodelta! Joten “pakko” oli osallistua itsekin. Täältä pesee. Mitään kauhean noloja kuvia ei edes löytynyt, lienenkö poistanut pahimmat joskus aikoinaan. Muutoksen kuvien laadussa kymmenen vuoden aikana kyllä huomaa.

2007

Liityin Facebookiin tosiaan syksyllä 2007, mutta jostain syystä siltä vuodelta ei ole yhtään profiilikuvaa jäljellä. Ehkä olen alkuun ottanut hätäisesti jonkun webkamera-selfien ja poistanut sen myöhemmin, ei mitään muistikuvaa. Joten ensimmäinen kuva on seuraavan vuoden puolelta. Hieman epätarkahko otos Keski-Euroopan reissulta, mutta tunnelma ❤

2008

Tummanpuhuva, syksyinen kuva, olisiko peräti selfie, en ole varma. Tuo villatakki oli ihan lempparini tuolloin.

2009

Jos oikein muistan, tämä kuva on kesäisestä Suomenlinnasta. Ja sama paita näköjään päällä kuin ensimmäisessä kuvassa. Tuo turkoosi paita olikin aivan lempparini monta vuotta ja tuli ihan loppuun käytetyksi. Viimeiset ajat ennen Kimmoon tutustumista.

2010

Häät. ❤ Tarviiko muuta sanoa? Olen ollut aika häätunnelmissa, kun ystäväni menee kesällä naimisiin ja olen uppoutunut sen myötä muistelemaan onnellisena omiakin häitämme. On se vaan niin ihanaa ❤ ❤ ❤ 

2011

Viimeisillään raskaana edellisen kotimme lähirannassa.

2012

Tämä on minusta niin ihana yhteiskuva ❤ Kaikenlisäksi näytti olevan ainoa profiiikuva siltä vuodelta, joten ehkäpä se kuuluu tähän kronologisena jatkumona raskauden jälkeen. 

2013

Kesäkuva serkkuni häistä. Odotin kuopustamme ja minulla oli hirveän huono olo, mutta niin vaan hymyä kuitenkin riittää. Juhlien aikana itse asiassa jaksoin onneksi hieman tavallista paremmin ja pystyin jopa syömään! Mutta muistan sen kestoällötyksen tunteen.
2014

Tältä vuodelta ei ollut yhtään uutta profiilikuvaa, varmaan niin kiireistä ja väsynyttä vauva-arkea, ettei ole paljon ehtinyt päivitellä. Tällainen Facebook-kuva kuitenkin löytyi tältä vuodelta. Olimme ajelemassa jostain juhlista ja fiilis oli melko korkealla, koska lapset nukahtivat autoon ja kuuntelimme musiikkia kauniissa kevätillassa.


2015

5-vuotishääpäivän kunniaksi teimme yhden yön hotelli + teatterireissun Lahteen ihan kahdestaan. Muistaakseni kävimme katsomassa silloin Myrskyluodon Maija -musikaalin, oli muuten upea! Tämä on hotellilta, varmaan juuri lähdössä teatterille. Se oli ihana reissu, pitäisi yrittää taas joskus järjestää joku tuollainen, vaikka juuri hääpäivän kunniaksi. Viimeistään 10-vuotishääpäivää voisi juhlistaa vähän isommin, vaikka on sitä joka vuosi kiva jollakin tavalla muistaa.

2016

Tykkään tästä kuvasta jotenkin tosi paljon. (Niin paljon, etten ole jaksanut edes päivittää sitä pitkään aikaan uuteen). Tämä on Mäntästä viime kesän lopulta.

2017

Koska en ole henk.koht. profiilikuvaani tosiaan päivittänyt, otin tähän blogin Facebook-profiiikuvan, jonka voisi vaihtaa senkin. Olen kyllä aika laiska kuvia päivittelemään, mutta jonkinlaisen aikajanan näistäkin sai. 
Kameran takana on ollut ainakin Äiti ja Kimmo, hääkuvan on ottanut Hannu Korpela.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s